miercuri, 13 ianuarie 2016

MILANESA

Milanesa este un șnițel care se prepara cu, carne de vita dar poate fi preparata foarte bine su cu, carne de porc sau chiar de parare. Avantajul este ca ..Milanesa,, se gătește in cuptor cu putin ulei.

Rețetă pentru 4 persoane.

INGREDIENTE:

  • 400 g. filete carne de vita foarte fine
  • pesmet
  • 3 oua
  • 4 caței de usturoi pisați
  • partunjel tocat
  • mozzarella rasa
  • roșii
  • sare
MOD DE PREPARARE:

   Pentru început vom batem ouăle si le amestecam cu patrunjelul, usturoiul si un praf de sare. Introducem filetele de vita in compoziție si lăsăm la macerat aproximativ 1 ora ( poza nr. 1).
Dupa expirarea timpului le scoatem si le vom trece prin pesmet pe ambele parți.
Ungem tava de cuptor cu ulei unde vom asea bucățile de carne trecute prin pesmet. 
Peste ele vom așeză rondele de roșii iar peste roșii vom presăra mozzarella ( poza nr. 2.).
Introducem in cuptorul preîncălzit la temperatura de 180º C.  
Lasam la cuptor pana când mozzarella sa gratinat. 


POFTA BUNA!

poza nr. 1
poza nr. 2







  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...