INGREDIENTE:
- 3 fire de praz
- 1 bostanel
- 3 ardei grași verzi
- 6 oua
- 40 g. cașcaval ras
- 2 dl. smântâna pentru gătit
- 3 morcovi
- 50 g. sunca presata
- ulei
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE:
Spălăm și tăiem mărunt: prazul, dovlecelul, ardeii grași verzi. Punem putin ulei in care pentru început vom căli prazul. Il lăsăm sa se moaie câteva minute, amestecând din când în când apoi adăugăm morcovul, curățat si tăiat cuburi. Lasam morcovul 2 minute la călit si adăugăm ardeii grași verzi,
bostanelul, impreuna cu sunca presata tăiată cuburi, pentru 2-3 minute la foc potrivit. Lăsam putin sa se răcească, apoi adăugăm smântâna, cașcavalul ras, ouăle, sare și piper.Amestecam bine toate ingredientele.
Incalzim cuptorul la 190º C iar când s-a încălzit, punem toată compozitia într-o tava dreptunghiulara unsa cu ulei. Introducem în cuptor pentru 50 minute.
Se servește cald sau rece după preferință.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu