INGREDIENTE:
- 8 chifle pentru hamburger
- frunze de salata, roșii
- 8 castraveciori în oțet sau murați
- 1 ou
- muștar, ketchup
- 250 g. spanac spălat
- 200 g. brânză requeson
- sare, piper
- 50 g brânză emmental ras
MOD DE PREPARARE:
Incalzim cuptorul la temperatura de 180ºC. Punem spanacul la fiert timp de 5 minute după care îl scurgem și îl tocam mărunt. Amestecam spanacul, brânza requeson sfărâmata, jumătate din cantitate de brânză emmental și oul. Saram și piperam după gust. Amestecam totul foarte bine și formam 8 chifle plate pe care ii introducem în cuptor pentru 10 minute. Presărăm restul de brânză emmental peste hamburgeri și lăsăm putin sa se topească . Tăiem chiflele pe jumătate și ungem o parte din chifla cu muștar, așezăm rondele de roșii, rondele de castraveciori, chiftelele, frunzele de salata și la final ketchap.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu