marți, 24 iunie 2014

HAMBURGER CU SPANAC SI BRINZA REQUESON


INGREDIENTE:


  • 8 chifle pentru hamburger
  • frunze de salata, roșii
  •  8 castraveciori în oțet sau murați
  • 1 ou
  • muștar, ketchup
  • 250 g. spanac spălat
  • 200 g. brânză requeson
  • sare, piper
  • 50 g brânză emmental ras


MOD DE PREPARARE:

Incalzim cuptorul la temperatura de 180ºC. Punem spanacul la fiert timp de 5 minute după care îl scurgem și îl tocam mărunt. Amestecam spanacul, brânza requeson sfărâmata, jumătate din cantitate de brânză emmental și oul. Saram și piperam după gust. Amestecam totul foarte bine și formam 8 chifle plate pe care ii introducem în cuptor pentru 10 minute. Presărăm restul de brânză emmental peste hamburgeri și lăsăm putin sa se topească . Tăiem chiflele pe jumătate și ungem o parte din chifla cu muștar, așezăm rondele de roșii, rondele de castraveciori, chiftelele, frunzele de salata și la final ketchap.


POFTA BUNA!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...