La prepararea acestui desert nu este necesara coacerea asa ca se prepara foarte rapid și cu foarte puține ingrediente.
La final se servește cu dulceață de căpșuni, cireșe dar dacă nu va place dulceața foarte bine puteți adăuga sos de ciocolata sau foarte bine cu nimic dacă doriți sa simțiți gustul original al prăjiturii.
INGREDIENTE:
- 1 pachet de biscuiți obișnuiți sau de care va plac vouă mai mult ( pot fi și dietetici)
- 220 ml. smantana pentru frisca
- 220 g. crema de brânza
- 120 g. unt la temperatura camerei
- 3 foi de gelatina
- 3 linguri zahar
- dulceață preferata sau sos de ciocolata
MOD DE PREPARARE:
Pentru aceasta prăjitură cu brânza folosim o forma rotunda demontabila.
Punem gelatina la hidratat în apa rece iar apoi vom începe prin a sfărâma biscuitii pana obținem o pudra. Amestecam pudra de biscuiți cu untul și vom folosi mâinile pentru a se incorpora untul.
Punem compozitia în forma și tot cu ajutorul mâinilor vom presa foarte bine și nivelam până acoperim toată suprafața formei.
Amestecam separat smantana pentru frisca, gelatina care a fost pusa la hidratat și scursa bine de apa,amestecam bine pana se dizolva gelatina apoi adăugăm crema de brânză și zaharul.
Amestecam totul bine cu ajutorul unui blender pana obținem o compoziție cremoasa.
Vom turna totul peste forma de biscuiți și vom pune la rece în frigide pana se întărește.
Aceasta prăjitură se servește cu dulceață sau sos de ciocolata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu