luni, 28 decembrie 2015

APERITIV DE SOMON AFUMAT CU CAPERE SI CIUPERCI


Acest ,, aperitiv de somon afumat cu capere si ciuperci ,, vil recomand pentru mesele festive. 
Este un aperitiv savuros si ușor de pregătit.

INGREDIENTE:

400 g. somon afumat la pachet tăiat felii subțiri
4 linguri capere ( la borcan)
100 g. ciuperci cruzi
ulei de măsline

MOD DE PREPARARE:

Se desfac feliile de somon din pachet una cate una si de așează pe un platou. Ciupercile se curata, se spală si se usucă cu un șervetele absorbante de bucătărie. Le tăiem fâsâii subțiri si le așezăm peste salmon. Presarăm cu capere si ulei de măsline. 



POFTA BUNA !








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...