duminică, 23 februarie 2014

ROSII UMPLUTE CU CASCAVAL, MASLINE SI BUSUIOC

INGREDIENTE:


  • 12 roșii mici
  • 200 g cașcaval ras
  • 1/2 ceapa
  • 6 linguri de măsline verzi tăiate rondele
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 2-3 biscuiți sărați, sfărâmați
  • ulei, sare și piper


MOD DE PREPARARE:

Incalzim cuptorul la temperatura de 180º C. Spălăm roșiile și tăiem capacelele, după care golim interiorul cu ajutorul unei lingurițe. Le lăsam cu gura în jos pentru a se scurge. Amestecam într-un bol cașcavalul, ceapa tocata foarte mărunt, măslinele și busuiocul. Ungem roșiile în interior cu ulei și sare. Umplem roșiile cu, compozitia obținută iar deasupra presărăm biscuiții sfărâmați. Punem roșiile într-un vas de yena uns cu putin ulei și le introducem la cuptor timp de 10-13 minute depinde de cuptor.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...