- 12 roșii mici
- 200 g cașcaval ras
- 1/2 ceapa
- 6 linguri de măsline verzi tăiate rondele
- 2 linguri busuioc tocat
- 2-3 biscuiți sărați, sfărâmați
- ulei, sare și piper
MOD DE PREPARARE:
Incalzim cuptorul la temperatura de 180º C. Spălăm roșiile și tăiem capacelele, după care golim interiorul cu ajutorul unei lingurițe. Le lăsam cu gura în jos pentru a se scurge. Amestecam într-un bol cașcavalul, ceapa tocata foarte mărunt, măslinele și busuiocul. Ungem roșiile în interior cu ulei și sare. Umplem roșiile cu, compozitia obținută iar deasupra presărăm biscuiții sfărâmați. Punem roșiile într-un vas de yena uns cu putin ulei și le introducem la cuptor timp de 10-13 minute depinde de cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu