- 400 g. păstăi congelate
- 8 anșoa
- 1 ceapa verde
- 4 roșii deshidratate
- 4-6 ridichi
- 125 g. porumb fiert
- ulei de măsline
- oțet sherry
- oțet balsamic
- sare ,piper
MOD DE PREPARARE:
Fierbem păstăile în apa cu putina sar 10 minute. Le scurgem și le lăsăm la răcit. Punem roșiile deshidratate în apa 10 minute după care le scurgem și le tăiem bucatele mici. Scurgem anșoa dacă au fost în ulei iar dacă sunt foarte sărate le punem pe un platou cu putin oțet 5 minute pentru a le desăra. Le scurgem și le tăiem cuburi punându-le într-un bol împreună cu roșiile, păstăile, ceapa tăiata rondele,porumbul și ridichile tăiate rondele fine. Le adăugăm oțetul, sare dacă mai este necesar și ulei de măsline. Daca doriți sa ii dați putin mai multa aroma puteți adăuga putin usturoi tocat foarte mărunt și oregano.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu