- 5 oua
- 1/2 pahar lapte
- 1 lingura de muștar
- 1 frunza de ceapa verde
- ulei de măsline
- sare piper
- 1 morcov mare
- 1 cartof mare
- 6 păstăi
MOD DE PREPARARE:
Curățăm morcovul, cartoful și păstăile. Le punem la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert le scurgem și le lăsam la răcit. Le tăiem cubulețe mici ci le punem într-un bol. Separat spargem 4 oua, adaugăm laptele,sare și piper. Batem bine compoziția și o turnam peste legumele tăiate. Într-o forma de cuptor rotunda unsa cu ulei turnam compoziția și o introducem la cuptorul încins la 120ºC, 20 minute.
Preparam sosul:
Într-un vas pentru mixer punem oul rămas, muștarul și putina sare. Batem bine până se omogenizează si servim cu flanul de legume.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu