joi, 22 august 2013

COD CU SOS DE PESTO

INGREDIENTE:


  • 4 bucăți de cod
  • 4 linguri de pesto
  • busuioc proaspăt
  • frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • 200 g paste (macaroane, tăieței...)


MOD DE PREPARARE:

Spălăm bucățile de peste,, cod ,, și le uscam bine cu șervetele de bucătărie. Așezăm pestele fiecare pe cite o bucata de hârtie de cuptor, le dam sare și punem peste fiecare bucata cite o linguriță de pesto. Impachetam fiecare bucata  și  introducem pachetelele la cuptor la temperatura de 190ºC timp de 15 minute (timpul de coacere depinde de fiecare cuptor).Intre timp fierbem pastele după indicațiile de pe pachet (pastele pentru a le de putina aroma putem sa adaugăm în apa de fierbere o frunza de dafin sau putin busuioc proaspăt)
La final așezăm pastele pe un platou și le servim acompaniate cu pestele.



POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...