INGREDIENTE:
- 2 fire de ceapa verde
- 1 vânată
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 praz
- busuioc
- 4 oua
- 200 ml smântână
- ulei de măsline
- piper
- sare
MOD DE PREPARARE:
Înăbușim ceapa în putin ulei de măsline, adaugăm: vânata,ardeii grasi, prazul, și dovlecel care înainte le-am tăiat în cubulețe mici. Lăsam sa se rumenească putin în ulei după care le lăsăm la răcit. Separat batem ouăle, adaugăm smântâna, legumele, piperul, sarea punându-le într-o forma pentru cuptor și le introducem în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 180ºC timp de 35 minute. Dupa ce s-a scurs timpul le scoatem din cuptor lăsăm la răcit, tăiem felii și presarăm cu busuioc.
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu