sâmbătă, 27 iulie 2013

SOMON CU SOS DE CEAPA SI IAURT



INGREDIENTE:

  • 400 g somon
  • 2 cepe mari
  • 1 lămâie
  • 2 iaurt
  • ulei ce măsline
  • sare


MOD DE PREPARARE:

Ceapa
se curata și se taie peștișor. Într-o tigaie punem putin ulei de măsline și adaugăm ceapa. O înăbușim bine până se înmoaie apoi adaugăm putina sare după gust și o lăsăm la răcit într-un bol de sticla. Dupa ce sa răcit putin adaugăm iaurtul peste ceapa, lămâia stoarsa (după gust) și amestecam foarte bine. Somonul îl clătim putin îl tăiem felii și îl punem la prăjit pe grătar su într-o tigaie cu putina sare. Somonul îl servim pe un platou împreună cu ceapa cu iaurt.


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...