- 10 foi lasagna
- 1/4 kg creveți cruzi
- 1 vânată mica
- 1 bostănel mic
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras rosu
- 1 praz
- parmezan
- ulei
MOD DE PREPARARE:
Tăiem prazul cu ardeii cubulețe și ii punem la călit în putin ulei. Intre timp tăiem vânata cu bostănelul cubulețe mici și adaugăm împreună cu prazul și ardeii călindu-i la foc mic. Separat punem o cratiță cu 1 litru de apa la fiert, curățam creveții, ii tăiem bucatele mici adăugindu-i la călit. Când a dat apa în clocot adaugăm resturile de la creveți (capurile, cozile...) și lăsăm la fiert 2-3 minute după care strecuram zeama și adaugăm putin cite putin în tigaia cu legume. Când s-au fiert bine le dam de pe foc și le lăsăm la răcit. Punem foile de lasagna la fiert după indicațiile de pe pachet. Dupa ce s-a răcit compoziția o condimentam, adaugăm putin parmezan după gust și pe o tava la cuptor începem sa punem o foaie de lasagna, un strat de compoziție de legume cu creveți...până când ultima sa fie foaia de lasagna. Punem un pic de parmezan ras deasupra și o introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 30-40 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu