INGREDIENTE:
- 2 ardei grași roșii
- 6 roșii gogonele
- 1/2 castravete
- 1 ceapa verde (1/4 ceapa uscata)
- oregano
- ulei de măsline
- piper
- sare
MOD DE PREPARARE:
Curățăm ardeii grași și ii tăiem bucatele mici. Într-o cratiță punem apa la încălzit. Facem o tăietură mica la pielita roșiilor le punem în apa după ce a dat în clocot 1-2 minute, le scoatem și le trecem prin jetul de apa rece. Răcim roșiile la jetul de apa rece, le curățăm de coaja, le tăiem în jumătate și le scoatem semințele. Punem într-un bol pentru a mixa foarte bine: roșiile, castravetele curățat de coaja, ardeii grași, ceapa, uleiul de măsline, piperul, oregano putin mai mult pentru a da aroma și sare. Dupa ce am mixat foarte bine și a luat consistenta unei creme se pune în frigider aproximativ 1/2 ora înainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu