sâmbătă, 22 noiembrie 2014

SPIRALE CU SUNCA PRESATA SI DOVLEGEL





INGREDIENTE:

  • 200 g. spirale
  • 150 g. sunca presata sau Bacon
  • 200 ml. smântâna lichida
  • 1 cățel de usturoi tocat fin
  • 1/2 ceapa tocata fin
  • 1 bostanel tăiat cubulețe
  • 1/2 linguriță boia dulce
  • sare și piper
  • ulei
  • parmezan


MOD DE PREPARARE:


Fierbem spiralele după indicațiile de pe pachet. Le scurgem și le trecem prin jetul cu apa rece.
Într-o tigaie punem putin ulei și călim  usturoiul apoi adaugăm ceapa. Lăsam sa sa prinda culoare ceapa dupa care adăugăm  bostanelul, lăsăm 2-3 minute, iar apoi adăugăm sunca presata tăiată cubulețe sau baconul. Lăsam putin sa se moaie iar apoi adăugăm smântâna și boiaua. Lăsam sa fiarbă la foc mic până se îngroașă sosul. Saram și piperam după gust. Adaugam spiralele și mai lăsăm un minut. Se servește cald presărat cu parmezan.

POFTA BUNA!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...