- 300 g. faina alba
- 150 g. faina integrala
- 150 g. faina de ovăz
- 20 g. tarate de grâu
- 10 g. sare
- 8 g.drojdie uscata
- 80 g. lapte la temperatura camerei
- 220 g. apa(dacă este nevoie puteți adăuga mai mult)
MOD DE PREPARARE:
Amestecam faina cu drojdia uscata-un bol, adăugam restul de ingrediente iar la final incorporam apa. Formam biluțe cit vrem noi de mari iar apoi le așezăm pe tava de cuptor unde vom așeza o foaie de copt. Le presărăm cu putina faina și le acoperim cu un șervet de bucătărie. Lăsam la odihnit 1-1 1/2 ore. Incalzim cuptorul la 80º C, crestam painicile cu un cuțit. introducem tava în cuptor 15 minute iar apoi mărim la 190º C 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu