- 400 g BONITO
- supa de peste
- 1 lingura de bulion
- 1/2 kg cartofi
- 1 ardei gras verde
- pătrunjel proaspăt tocat
- 2 caței de usturoi
- 1 frunza de dafin
- 1 ceapa
- ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Se toaca ceapa cu usturoiul mărunt și se pun la călit în putin ulei. Când ceapa a devenit putin transparenta adaugăm ardeiul tocat mărunt și îl înăbușim putin împreuna cu ceapa și usturoiul. Cartofii ii tăiem cuburi mai mari. Adaugăm cartofii,frunza de dafin,supa de peste și bulionul, potrivim de sare și lăsam sa fiarbă până când au fiert cartofii. Tăiem tonul cubulețe și îl adaugăm în mâncare lăsând-ul doua trei clocote. Dam cratița de pe foc și adaugăm pătrunjelul. Se servește cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu