- 1 punga paste chinezești
- 2 cutii cu ton
- 9 g ciuperci deshidratate
- 1 morcov tăiat fâsâii subțiri
- 1/2 ardei verde tăiat fășii subțiri
- 1 ceșcuță cu mazăre
- 1 cățel de usturoi taiat felii
- sos de soia
MOD DE PREPARARE:
Punem ciupercile la hidratat în apa rece.
Punem apa la fiert, iar când a dat în clocot, stingem focul și introducem pastele timp de 4 minute. Dupa ce a expirat timpul, le scurgem bine de apa.
Separat putin ulei și călim usturoiul după care adăugăm morcovul și ardeiul verde. Lăsam un timp la călit apoi adăugăm mazărea. Lăsam la călit impreuna cu celelalte ingrediente si adăugăm ciupercile scurse bine de apa. Lăsam 2-3 minute la foc potrivit,
Stingem focul iar apoi adăugăm pastele, tonul din conserva și sosul de soia după gust. Amestecam foarte bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu