INGREDIENTE:
- 4 oua
- 100 g. mazăre
- 1 lingura ardei gras rosu
- 1 lingura ardei gras verde
- 1 cățel de usturoi ras
- ulei de măsline
- piper sare
MOD DE PREPARARE:
Batem ouăle cu putin piper și sare. Punem o lingura de ulei la încălzit în care vom căli putin usturoiul apoi punem ardeiul gras rosu și verde la călit 3 minute. Adăugăm mazărea pe care o vom lăsăm 2 minute la călit împreună cu ardeii.
La final dam focul mai tare și punem ouăle bătute. Lasam 1- 2 minute sa se închege oul apoi cu ajutorul capacului sau a unei farfurii întinse întoarcem omleta și o mai lăsăm 1-2 minute la foc puternic. Daca doriți sa fie mai coapta, puteți da focul la mediu și putin mai mult timp.
Se servește calda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu