- 150 g. apa
- 450 g. faina
- 1 plic cu drojdie uscata
- 1 linguriță zahar
- 2 lingurițe sare
- 25 g. ulei de măsline
- cimbru
- busuioc
- rozmarin
- sare mare
- ulei pentru uns inainte de introdus in cuptor
MOD DE PREPARARE:
Într-un bol amestecam toate ingredientele pana se omogenizează foarte bine (aproximativ 1/2 ora de frământat). Acoperim bolul și lăsăm la crescut timp de 1/2-1 ora.
Perancalzim cuptorul la 180º C-200º C depinde de cuptor).
Întindem cu sucitorul o foaie potrivit de groasa, apăsăm pe alocuri cu degetul, ungem cu ulei, presărăm sare mare, busuioc, cimbru și rozmarin (puteți utiliza numai condimentele care va plac) . Introducem în cuptor și lăsăm 15-20 minute, sau probam cu scobitoarea sa vedem dacă s-a copt. Se taie pătrate si se servesc, calzi sau reci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu