joi, 17 iulie 2014

BARCUTE DE DOVLECEI CU SPANAC SI STAFIDE

INGREDIENTE:


  • 2 dovlecei potriviți sau 4 mici
  • 100 g. caș de vaca
  • 250 g. spanac
  • 1/2 ceapa tocata mărunt
  • 2 caței usturoi tocați mărunt
  • 4 linguri stafide
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper


MOD DE PREPARARE:

Incalzim cuptorul la 160ºC. Tăiem dovleceii în doua pe lung, golim interiorul cu ajutorul unei lingurițe.
Punem spanacul la călit într-o tigaie cu putin ulei impreuna cu ceapa și usturoiul. Când s-au muiat adăugăm stafidele. Lăsam putin la răcit iar apoi adăugăm brânza sfărâmată, sărăm și piperam după gust iar apoi umplem dovleceii cu aceasta compoziție. Introducem la cuptor pentru 15 minut.

POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INGREDIENTE: 1 pachet piscoturi de șampanie 2 cutii cu branza mascarpone 3 galbenusuri 3 linguri zahar cafea (poate fi și fără cafei...