sâmbătă, 3 ianuarie 2015

TIRAMISU

INGREDIENTE:


  • 1 pachet piscoturi de șampanie
  • 2 cutii cu branza mascarpone
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri zahar
  • cafea (poate fi și fără cafeina)
  • putin coniac sau esență de rom
  • ciocolata 


MOD DE PREPARARE:

Amestecam galbenusurile cu zaharul până se formeaza o crema apoi incorporam branza mascarpone. Separat amesteca cafeaua cu coniac sau rom apoi umezim piscoturile nu foarte mult, eu introduc pișcotul, număr până la 3 și îl scot ( nu trebuie sa fie prea îmbibate pentru ca stand la rece câteva ore piscoturile se umezesc bine și prind gustul cremei). Așezăm un strat de piscoturi și unul de crema iar la final ultimul strat sa fie de crema. Radem putina ciocolata și lăsăm la rece nu mai putin de 3 ore.



  POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 Am sa va las aceasta rețetă pe care eu am învățato la un curs de bucătărie și care pe mine ma incantat foarte mult. Este o gustare rapid de...