- 250 g. macaroane
- 100 g. rucola
- 16 roșii cherry
- 12 roșii deshidratate
- 2 cepe verzi (o ceapa dulce)
- oregano
- ulei de măsline
- piper
- sare
MOD DE PREPARARE:
Într-un castron cu apa punem roșiile deshidratate la hidratat.
Fierbem macaroanele după indicațiile de pe pachet. Dupa ce au fiert le scurgem și le trecem prin jetul de apa rece și le lăsăm sa se scurgă foarte bine.
Tocam ceapa și o punem la înăbușit cu putin ulei. Când s-a muiat ceapa adaugăm roșiile cherry tăiate în jumătăți. Roșiile deshidratate le scurgem bine de apa, le tăiem fâsâi și le adaugăm în tigaie. Amestecam totul câteva minute și lăsăm totul la răcit.
Într-un bol punem macaroanele cu putin ulei de măsline, arugula, și roșiile cu ceapa. Condimentam cu sare și piper. Amestecam totul foarte bine.
(Daca doriți puteți sa adaugați după preferință putina brânză, somon afumat,șuncă presata....)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu