INGREDIENTE:
- 1 kg. ceafa de vita
- 800 g. ceapa tocata fin
- 3 căței de usturoi tocat
- 1 lingura de oțet din vin sau oțet balsamic
- 1 lingura pasta de roșii
- 3 linguri rase cu boia dulce
- 1 linguriță maghiran
- 1 praf de cimbru
- 5 boabe ienibahar
- 1 foaie de dafin
- coaja rasa de la o lămâie
- 350 ml. supa de vita
- 8 linguri cu ulei
- vin rosu sec
MOD DE PREPARARE:
Tăiem carne cuburi.
Separat in alta oala cu fund dublu si mai înaltă, punem cele 4 linguri de ulei ramase.
Când este bine încălzit uleiul, adăugam carnea si lăsăm sa sfiraie putin cât sa se albească.
Când da in clocot, adaugăm boabele de ienibahar.
Se servește cald cu felii de pâine, tip galuste. Rețeta de gasluste de pâine o găsiți pe blogul meu la categoria ,, pizza si paine,,
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu